Twee nieuwe ondernemers voor Uniglobe

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Uniglobe Travel Holland
Met de ondertekening van twee franchise overeenkomsten zal Uniglobe Travel niet alleen haar marktaandeel zien toenemen maar ook haar netwerk verder verdichten. Jack van Kessel en Peter Hilbers zullen in respectievelijk Venray en Eindhoven een vestiging van Uniglobe Travel gaan exploiteren. Beide zijn al langer ondernemer. Zij geven beide aan dat kwaliteit van de franchisegever, in combinatie het gegeven dat Uniglobe Travel voortdurend investeert in nieuwe technologie, belangrijke redenen zijn voor de keuze voor Uniglobe Travel. Daarnaast speelt de excellente en persoonlijke dienstverlening en niet in de laatste plaats de ruimte voor lokaal ondernemerschap hier een belangrijke rol bij.

Uniglobe Travel is een lokaal zakenreisbureau dat zich met haar dienstverlening primair op het middenbedrijf. Met een netwerk van meer dan 700 kantoren in ruim 50 en een jaaromzet van meer dan CAD 3 miljard is zij de grootste franchisereisorganisatie in de wereld.

Met de ondertekening van beide overeenkomsten komt het aantal Uniglobe Travel franchisenemers op 27. Voor 2010 wordt een verdere groei voorzien van het aantal franchisenemers.

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 8 juni 2010.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.