Twee nieuwe VakantieXperts

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Toerkoop Reisburo Hagen in Soest en Gina Jongenelis van Toerkoop Reisburo Mundisol in Etten-Leur hebben zich deze week aangesloten als franchisenemer. Marieke Hagen (directeur/eigenaar) zal het bestaande reisburo in Soest (Zuid) van VakantieXperts overnemen.

“Wij zijn erg blij dat deze twee actieve onderneemsters ook voor VakantieXperts hebben gekozen, al was de keuze om ons filiaal in Soest-Zuid te verkopen een lastige,” aldus Diederieke Alferink. “Op de eerste plaats is het voor ons een rendabel filiaal en bovendien is het één van de eerste filialen die wij 12 jaar geleden hebben overgenomen van de familie Gerth. Echter, de twee reisbureaus zijn tegenover elkaar gevestigd in dezelfde straat, er is snel veel synergie te behalen met een dergelijke samenvoeging. Toen Marieke ons benaderde, hebben uiteindelijk haar ondernemerschap en betrokkenheid als ondernemer in de lokale markt de doorslag gegeven. Een enigszins uitzonderlijke situatie, maar hier geldt duidelijk het principe samen sterk.”

Ook het reisburo van Gina Jongenelis in Etten-Leur is een welkome aanvulling. Alferink: “In het zuiden van het land hebben wij een sterke positie die we hebben weten te verstevigen met Travel Service Best van Rens Fikkers en daar voegen we nu ook Etten-Leur aan toe waar Gina Jongenelis actief is.”

dinsdag 18 oktober 2011.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.