Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Twee nieuwe vestigingen voor Bad in Beeld

Voor de franchiseformule Bad in Beeld heeft 2013 een mooi einde: zij groeit met twee vestigingen. De tevreden formulemanager Marjolein Gerritsma vertelt: ‘We kijken terug op een jaar waarin is gebleken dat er behoefte is aan onze marketingaanpak en inkoopcondities. Maar liefst 15 nieuwe ondernemers sloten dit jaar bij ons aan. Een uitstekende prestatie’.

De eerste nieuwe speciaalzaak die zich bij Bad in Beeld heeft aangesloten is TBE Sanitair & Tegels uit Ederveen. De winkel biedt allerlei  artikelen op het gebied van bouw en industrie. Sinds 2012 heeft zij haar assortiment uitgebreid met: sanitair, accessoires, wand- en vloertegels, plafond, verlichting en sierbeslag. De tweede nieuwe vestiging, Kloosterman Keukens & Badkamers, is gevestigd in Huizen.

Ruud Kloosterman, een van de eigenaren van Kloosterman Keukens & Badkamers: ‘Het voelt als de juiste keuze om aan te sluiten bij Bad in Beeld. Naast de welbekende inkoopcondities, kunnen wij de ondersteuning van het marketingteam goed gebruiken. Het is als zelfstandige onderneming prettig om hierin ondersteund te worden. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.’