Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Twee Rotterdamse vrienden runnen samen De Pizzabakkers Peppelweg

Rag & Roy, geboren en getogen in Rotterdam, delen al meer dan twintig jaar een hechte vriendschap. Rag werkte als leraar op een basisschool, terwijl Roy lange tijd de rol van hotelconciërge/gastheer vervulde bij het chique Hotel L’Europe in Amsterdam. Ze hadden altijd al de wens om samen te ondernemen, maar alleen als het een formule was waar ze volledig achter konden staan – een formule met een scherp oog voor kwaliteit.

Roy benadrukt: “De marketing van De Pizzabakkers is erg goed, niet schreeuwerig, maar lokaal en sympathiek.” Het feit dat ze hun ondernemersdroom in hun eigen buurt konden verwezenlijken, gaf hen meteen het gevoel van thuiskomen. Roy legt uit: “De reacties van de mensen in de buurt en de straat zijn buitengewoon positief; we voelen ons enorm gesteund. Het buurtgevoel in het restaurant is sterk aanwezig.” In de onderstaande video delen Rag & Roy graag hun ondernemersreis bij De Pizzabakkers.

De Pizzabakkers Franchise

Bij De Pizzabakkers is iedereen welkom om lekker te lunchen, borrelen of dineren. Het is een plek voor iedereen die van ambachtelijke Romeinse pizza’s houdt en graag een glas prosecco drinkt. Ze creëren graag een ontspannen sfeer, waarin iedereen zich thuis voelt. Jong, oud, buurtbewoners of mensen van verre. Bij De Pizzabakkers eet iedereen goed. Hun basis is Italiaanse pizza op haar best: in de houtoven gebakken, met verse ingrediënten bereid en met liefde gemaakt.

De Pizzabakkers franchise is op zoek naar ondernemers die willen meegroeien met hun succesvolle concept. Ze zoeken mensen met een passie voor lekker eten en drinken, gastvrijheid, ambitie en doorzettingsvermogen. Ook is commercieel inzicht belangrijk, evenals de bereidheid om hard te werken, stressbestendigheid en het vermogen om te sturen op cijfers.

Zou jij ook de lekkerste pizza willen serveren in jouw eigen De Pizzabakkers restaurant? Vul dan het onderstaande formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend meer informatie.

 

 

Ontvang gratis meer informatie over De Pizzabakkers

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

De Pizzabakkers

×