Tweede Bagels & Beans op de Zuidas Amsterdam

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

31 oktober a.s. zal er een tweede Bagels & Beans vestiging geopend worden op de Zuidas. De leiding van deze vestiging zal in handen zijn van franchisenemers Rudy en Nicole de vries, die ook al jaren actief zijn met een vestiging op de kop van de Zuidas aan de Parnassusweg. De nieuwe vestiging bevindt zich onder het moderne studentencomplex Vivaldi aan de De Boelelaan in Amsterdam.

Klanten kunnen hier terecht voor het klassieke assortiment van Bagels & Beans met de bekende belegde bagels, verse sappen en koffie. De populaire nieuwkomers als de No-Meat Bagel Burgers zijn hier ook te verkrijgen. Speciaal voor studenten is er een ontbijtje voor een zacht prijsje. Studenten kunnen dan zelf hun bagel beleggen aan de ontbijttafel en koffie bestellen. Er is ook de mogelijkheid om eten mee te nemen uit het takeaway-assortiment.

Er zijn 62 vestigingen van franchiseformule Bagels & Beans in Nederland en 1 in Duitsland. Bagels & Beans begon in 1996 als een eigenwijze ontbijt- en lunchroom aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website