Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tweede Bagels & Beans vestiging voor Wingyee Chizhov-Chau

Wingyee Chizhov-Chau werd na haar studie en een rondreis van een jaar, franchisenemer van Bagels & Beans. Ze opende in Venlo haar eerste vestiging. Vanaf 5 juli a.s. wordt ze ook eigenaar van de vestiging in Maastricht. “Maastricht is een van de leukste steden van Europa”, aldus Chizhov-Chau.
De eerste stappen

Chizhov-Chau werd op haar rondreis zwanger van haar eerste zoon en keerde daardoor terug naar Nederland. “Mijn broer werd toen net eigenaar van Bagels & Beans in Hoofddorp. Ik was bij de opening en kwam er daarna regelmatig. Van hem hoorde ik een aantal jaar later dat er een Bagels & Beans zou openen in mijn woonplaats Venlo. De timing was perfect. Na drie jaar fulltime moeder zijn en de geboorte van mijn tweede zoon had ik veel zin om te gaan werken.”

Begeleiden van jonge mensen

De franchisenemer is inmiddels vijf jaar franchisenemer. Collega’s maken voor Chizhov-Chau het bagelvak leuk. “Het is fantastisch om een hecht team op te bouwen en samen naar hetzelfde doel te werken: ervoor zorgen dat gasten het naar hun zin hebben bij ons. Het team is ontzettend jong. De meeste medewerkers zijn begin twintig of jonger. Het is mooi om ze te zien groeien en ze te begeleiden in hun ontwikkeling.”

Om een goede ‘bagelbaas’ te zijn, moet je volgens Chizhov-Chau ‘eerlijk en betrouwbaar zijn en goed communiceren’. “Het helpt om de collega’s echt bij het team te betrekken. Natuurlijk moeten ze het werk zelf ook leuk vinden. Zonder plezier krijg je dit niet voor elkaar. Ik leer ze om zich in te leven in onze gasten: om met de mensen mee te leven. Die aandacht maakt Bagels & Beans anders dan anders. Niet alleen aandacht voor het eten, maar ook voor iedere unieke gast én voor het team.”

Bagels & Beans Maastricht

De tweede locatie van Chizhov-Chau gaat vanaf 5 juli a.s. open. Van 1 tot en met 4 juli is de Bagels & Beans in Maastricht gesloten en wordt de winkel geschilderd en opgefrist voor de heropening. Venlo laat de franchisenemer met een gerust hart over aan de assistent-bedrijfsleider. “Hij werkt hier al sinds de allereerste dag en is alleen maar blij dat hij meer verantwoordelijkheden krijgt. De locatie helpt ook mee: Maastricht is een van de leukste steden van Europa, met veel karakter. Een echte studentenstad én heel internationaal. En we zitten in stadsdeel Wyck, ook wel ‘Petit Paris’ genoemd vanwege de levendigheid.”

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bagels & Beans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×