Tweede Bakker Bart met vernieuwd concept geopend in Veldhoven

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Vandaag opent Bakker Bart haar tweede vestiging in Veldhoven volgens het nieuwe concept die de formule vorig jaar heeft gelanceerd. Het nieuwe concept hanteert het motto “altijd lekker vers” en legt daarmee de nadruk op de bakkersfunctie en bakproces. Daarnaast heeft het nieuwe concept een groter assortiment met o.a. lunchsalades, wraps en biologische yoghurt met vers gebakken granola.

De Bakker Bart in Veldhoven is verplaatst naar een meer zichtbare locatie in het centrum. Franchisenemers Willem en Jeanette Kepser zijn trots dat zij de tweede Bakker Bart zijn met het nieuwe concept. “We hebben niet alleen een breder en eigentijdser assortiment, ook de winkelinrichting, zoals het meubilair, de verlichting en de routing, is nieuw. Het is een overzichtelijke én gezellige winkel geworden.”

De formule sloeg een nieuwe koers in na een consumentenonderzoek. “Uit consumentenonderzoek bleek dat consumenten de aspecten vers, vol, vriendelijk, lekker en schoon het meest waarderen. Hiermee zijn wij aan de slag gegaan en daar is een totaal nieuwe winkelformule uit voortgekomen.” aldus algemeen directeur Herbert Schalkwijk. Vorig jaar werd de eerste winkel volgens het nieuwe concept geopend in Groningen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise