Tweede franchisenemer Safety-atwork van start

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Per 1 november 2014 is Harry Lagerwaard van start gegaan als franchisenemer bij Safety-atwork. Hij zal zich voor de formule gaan richting op de regio Amersfoort-Ede. Lagerwaard heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in de bouwwereld. Franchiseformule Safety-atwork geeft hem de mogelijkheid het familiebedrijf voort te zetten en uit te bouwen.

Safety-atwork is specialist in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen. Het programma voor klanten omvat een breed en uitgebalanceerd assortiment, samengesteld op basis van jarenlange kennis en ervaring. Aanvullend op het productenassortiment biedt Safety-atwork haar klanten enkele diensten aan, zoals corporate design, kledingbeheersysteem en passervice op locatie. Het levert de klant enkele voordelen op, waaronder tijdbesparing en grip op de kosten. Het complete assortiment van Safety-atwork is terug te vinden in een vuistdikke professionele catalogus.

De franchiseformule is opgezet en ontwikkeld door Kalkman Handelsonderneming B.V. Een belangrijke pijler voor het succes van dit familiebedrijf is de jarenlange ervaring in de verkoop van gereedschappen, machines, bedrijfskleding en veiligheidsartikelen. De logistieke en administratieve afhandeling bij de formule wordt verzorgd door de centrale organisatie van de formule die de artikelen op voorraad houdt en de back office heeft staan.

Franchisenemers die aan de slag gaan bij de formule krijgen veel ondersteuning, bestaande uit onder andere training & opleiding, marketing en verkoopondersteuning. Hierdoor kunnen franchisenemers zich voornamelijk richten op advisering van hun klanten en de opbouw van hun omzet.

Safety-atwork streeft naar landelijke groei en is daarvoor op zoek naar commercieel actieve en ondernemende mensen. Zou u meer willen weten over de formule? Of over de mogelijkheden bij de formule? Klik dan hier.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise