Tweede Kaldi vestiging in Bergen op Zoom

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Na twee jaar breidt franchisenemer René Franken uit met een tweede Kaldi koffie & thee vestiging in Bergen op Zoom. De tweede vestiging is recht tegenover de andere vestiging en dit zorgt er dus voor dat er twee Kaldi’s in één straat zijn te vinden.

In Nederland blijft de koffiecultuur groeien, zo ook Kaldi koffie & thee haar vestigingen. Koffie drinken buiten de deur, of het thuis zetten van een goede kop koffie wordt steeds populairder. Deze trend zet zich niet alleen voort in de grote Nederlandse steden, ook de kleinere steden richten zich steeds meer op de koffiedrinker. Zo ook Bergen op zoom. Met de komst van de tweede vestiging aan de Kremerstraat kan de klant aan de ene kant koffie proeven en lunchen, en aan de andere kant koffie en espressomachines kopen voor thuis.

“We zitten al sinds november 2015 met Kaldi in Bergen op Zoom. Naast koffie en thee verkopen we ook koffiemachines, zoetwaren en allerlei bijbehorende accessoires. Dit bleek zo goed te lopen dat we iets minder dan twee jaar later al uit konden breiden naar de overkant van de straat. Het unieke aan Kaldi is dat het een koffiebar in een retail omgeving is. Met de komst van de tweede vestiging kun je aan de Kremerstraat nu aan de ene kant koffie komen proeven en lekker uitgebreid koffieleuten onder het genot van een heerlijke lunch, en aan de andere kant de koffie en perfecte espressomachine kopen voor thuis, zodat je ook thuis optimaal kunt genieten van jouw kopje koffie.” aldus franchisenemer René Franken.

De deuren van de tweede Kaldi vestiging aan de Kremerstraat zijn al een aantal weken geopend, maar vrijdag 22 september zal de officiële opening plaatsvinden.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website