Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tweede Papa John’s vestiging in Den Haag is een feit

Het is alweer de 26ste vestiging van Papa John’s in Nederland. Amper drie maanden geleden opende Papa John’s haar eerste vestiging in Den Haag aan de Frederik Hendriklaan en op maandag 7 oktober opende de keten alweer de tweede vestiging in Den Haag, ditmaal aan de Rijswijkseweg.

Een franchise familiebedrijf

Na maanden voorbereiding en een uitvoerig trainingsprogramma is afgelopen maandag de vestiging van Bilal met ondersteuning vanuit Papa John’s geopend. Bilal Moosa en zijn zoon staan aan het roer van de onderneming en zien de rest van het hardwerkende team als een onmisbaar onderdeel van hun familiebedrijf.

De insteek was dat het team rustig aan zou kunnen inkomen, maar van het rustig inkomen was echter geen sprake. De klanten in Den Haag zijn razend enthousiast over de tweede vestiging. De bestellingen komen in een hard tempo binnen en het team moet alles wat zij tijdens de opleiding geleerd hebben inzetten. Bilal is trots op zijn team. “Het is hard werken, maar het gaat soepel.”

Drukte tijdens de opening

Weer of geen weer, het is duidelijk dat de opening van Papa John’s in Den Haag in veel agenda’s genoteerd stond. Dit is waar Bilal en zijn team het voor doen: Blije klanten en zoveel leuke reacties, daar worden zij nou écht gelukkig van.

De vestigingen gaan als een speer

Ondanks dat Papa John’s al twee vestigingen in Den Haag heeft geopend afgelopen kwartaal is er vraag naar meer vestigingen. De vestigingen gaan als een speer en de inwoners van Den Haag ontvangen Papa John’s met open armen.

×