Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tweede vestiging bij Kwalitaria voor franchisenemer van ’t Hul

In 2019 opende franchisenemer Ron van ’t Hul zijn eerste Kwalitaria in Warnsveld. Ruim 3 jaar later was de ondernemer toe aan de volgende stap: een 2e Kwalitaria vestiging in Zutphen. “De ligging is uniek en het is een goede aanvulling op mijn andere vestiging van de Kwalitaria formule in het nabijgelegen Warnsveld,” aldus Ron. Vandaag de dag is de opening van de Kwalitaria Zutphen een feit. Voor omwonenden is er de mogelijkheid om van de friet, burgers, belegde broodjes en andere maaltijden van de Kwalitaria te genieten.

Mede dankzij de ervaring en kennis die Ron de afgelopen jaren heeft opgedaan zijn er snel knopen doorgehakt. Voordat Ron het avontuur als franchisenemer bij Kwalitaria aanging heeft Ron jaren een eigen cafetaria in Zutphen gehad. “Na een kleine verbouwing konden we aan de slag”, aldus Ron van ‘t Hul. “Op dit moment wordt nog de laatste hand aan de buitenkant van de vestiging gelegd, maar we wilden niet langer wachten met de opening.”

Ron verwelkomt Zutphens publiek

Als gast bij Kwalitaria Zutphen kun je verwachten dat Kwaliteit en service op de eerste plaats staan. “Met het team doen we ons best om mooie producten te verkopen, waarbij er voor iedereen wat wils is: van friet, burgers en menu’s tot goedgevulde salades en vers belegde broodjes. Maar ook voor een koffie met wat lekkers kun je bij ons terecht”, aldus Ron.

Ron kijkt er naar uit om het Zutphens publiek kennis te laten maken met zijn cafetaria. Zo vertelt Ron: “Ik vind het nog veel te leuk om achter de bakwand te staan en contact te hebben met de gasten. Ik kijk er dan ook naar uit om alle buurtbewoners te ontmoeten.”

De medewerkers van Kwalitaria van ’t Hul staan zeven dagen per week voor u klaar. U kunt uw bestellingen in het restaurant consumeren, afhalen of thuis laten bezorgen.

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×