Tweede vestiging voor fit20 franchiser Eric van Dooren

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule fit20 opent op 5 september a.s. de deuren van een studio in Vught. Franchisenemer Eric van Dooren gaat deze vestiging runnen. Voor Van Dooren is het alweer zijn tweede fit20 studio. De studio is gevestigd aan de Industrieweg 3M.

De franchisenemer runt vanaf april 2011 een studio in Den Bosch en daar komt begin september de studio in Vught bij. Van Dooren ziet ernaar uit om te starten in Vught. “Door de locatie aan de Industrieweg ben ik voor iedereen, die Vught binnenkomt of verlaat, makkelijk bereikbaar. Ideaal voor mensen die weinig tijd hebben en toch hun conditie op peil willen houden.”

fit20 is een franchiseformule waarbij er door middel van krachtoefeningen, in 20 minuten intensief en in slow motion, gewerkt wordt aan de verbetering van de conditie van spieren, hart, longen en aderen. Franchisenemer Van Dooren heeft in de vijf jaar in Den Bosch al veel mensen kunnen helpen. “Zo kreeg ik een man van 50 in de studio met ondraaglijke pijn in zijn benen en dat zorgde ervoor dat hij na tien meter lopen weer rechtsomkeert naar huis moest maken. Na 1,5 jaar trainen kan hij weer wandelen met zijn kinderen, raften en abseilen. En daar doe ik het voor!”, aldus Van Dooren

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise