Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tweede vestiging voor Spare Rib Express franchisenemers Vlaardingen

Spare Rib Express heeft er een nieuw bezorgrestaurant bij. De broers Jermain en Ronaldo zijn naast hun vestiging in Vlaardingen een nieuw bezorgrestaurant gestart in het centrum van Oud-Beijerland.

Het bezorgrestaurant van de broers Hardoar opende een week geleden de deuren op het Vierwiekenplein 39 te Oud-Beijerland. Een prachtige locatie naast het drukke marktplein. Afgelopen week was de officiële opening waar de vleesrijke ribs uitgebreid werden geproefd.

De foodservice formule merkt een groeiende behoefte onder bestaande franchisenemers om een nieuw Spare Rib Express bezorgrestaurant te openen. Tijdens de Multi Store Management training die de formule organiseerde werd aan de franchisenemers uitgelegd hoe ze kunnen werken met een locatiemanager en zo tijd en ruimte overhouden voor nieuwe kansen. De broers Hardoar hebben een bewuste keuze gemaakt om elk één bezorgrestaurant te managen.

Locaties Spare Rib Express

Met de opening van Oud-Beijerland heeft de foodservice nu naast Noord-Holland, Utrecht, Groningen ook in Zuid-Holland een volledige dekking. In de provincies Overijssel, Gelderland, Zeeland, Noord-Brabant en Limburg zijn er nog diverse potentiële locaties.

×