Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Twinfield werkt samen met de Nationale Franchise Gids

Professioneel en persoonlijk boekhouden, dat is waar Twinfield voor staat. Met de combinatie van een uitgebreid boekhoudpakket én ruim 300 software koppelingen met softwarepakketten is Twinfield al jaren dé partner voor franchiseketens. Onze veelzijdigheid en maatwerkoplossingen maken ons een professionele en betrouwbare partner voor franchiseketens; van Jumbo tot Olympia Uitzendbureau en van McDonald’s tot United Retail.

Houd overzicht

Real-time financieel overzicht, overal toegankelijk en volledig werken in de cloud. In 1 oogopslag je openstaande facturen, debiteuren, inkoop, voorraad en budgetten inzien. Door middel van becnhmarking je franchisenemers adequaat adviseren.

Werk efficiënter en bespaar tijd

Ons team zorgt ervoor dat jij als ondernemer zo makkelijk en snel mogelijk kunt boekhouden. Zo beschikken we onder andere over automatische bankkoppelingen, scan & herken tool voor facturen, automatisch factureren.

Door efficiënte processen en slimme automatisering houd jij tijd over om je onderneming te leiden. Naast ons eigen efficiënte boekhoudpakket, hebben we ruim 300 softwarekoppelingen. Denk bijvoorbeeld aan kassasystemen, urenregistratie, CRM, salarisadministratie en inkoopsystemen. Van horeca tot retail; wij hebben ruime ervaring in het bedienen van MKB-klanten in uiteenlopende branches.

Persoonlijke ondersteuning

Als klant van Twinfield kun je altijd terecht voor ondersteuning via de support afdeling. Daarnaast kun je je kennis over boekhouden, fiscus zaken en automatisering uitbreiden via onze online Knowledge Base. Hier vind je vele inhoudelijke blogs, checklists en instructie video’s. Daarnaast kun je kiezen uit diverse trainingen om je kennis te vergroten.

Onderdeel van Wolters Kluwer

Twinfield is onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting, wereldwijd één van de grootste aanbieders van informatie en tools voor accountants, fiscale- en financiële professionals. Door onze continue doorontwikkeling en vernieuwing komen wij tegemoet aan de steeds toenemende vraag naar intelligente software en eenvoudige workflow-tools.

Benieuwd naar ons aanbod?

Klanten van de Nationale Franchise Gids kunnen gebruik maken van een voordelig aanbod om te starten met Twinfield Boekhouden. Onze accountmanager Remco van de Poll kijkt graag mee met jouw organisatie en maakt een prijsvoorstel op maat.

×