Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Bagels & Beans wint opnieuw GfK-award Coffee & Lunch

De vrijplaats voor bagels, koffie en geluk is uitgeroepen tot ‘Winnaar van het GfK Formule Rapport Out of Home’ in het segment Coffee & Lunch. Op 28 oktober 2021 ontving Bagels & Beans de bijbehorende bokaal.

Het is niet de eerste keer dat Bagels & Beans als winnaar uit de bus komt van het jaarlijkse grootschalige consumentenonderzoek onder zeventig Nederlandse foodserviceformules. Maar waardering van gasten gaat volgens mede-eigenaar Lizan van der Pol nooit vervelen. Zeker niet gezien de uitdagende tijd die de horeca afgelopen jaar doormaakte: ‘Het is des te gaver dat we juist na de afgelopen periode en zo hard werken deze prijs winnen.’

Winst dankzij gezond assortiment

Bagels & Beans heeft de award gewonnen omdat recente bezoekers de bagelbengels vinden uitblinken op alle vlakken, ook op het gezonde assortiment, iets waar consumenten steeds meer waarde aan hechten. ‘Mede hierdoor weten zij een voorsprong op hun concurrenten te pakken en gaan ze er dit jaar vandoor met de titel’, laat GfK weten.

Lizan heeft de bokaal weliswaar in ontvangst genomen, maar legt de eer bij de franchise ondernemers en hun teams: ‘Vooral heel veel dank aan alle franchiseondernemers en medewerkers in de vestigingen. Dankzij hun harde werken, elke dag weer, hebben onze gasten ons beloond met deze prijs. Echt een mooie opsteker! Ik ben supertrots op wat we met iedereen binnen Bagels & Beans hebben neergezet en dat elke dag weer doen. De prijs voelt als een aanmoediging om nog meer gasten blij te maken met bagels, koffie en geluk.’

Elfde editie GfK Out of Home Formulemonitor

De GfK Out of Home Formulemonitor is een jaarlijks onderzoek naar gasttevredenheid, waarvan dit jaar de elfde editie plaatsvond. In het onderzoek geven gasten van ongeveer zeventig horecaformules in het out-of-homesegment hun waardering voor de zogeheten zeven G’s: gemak, genieten, goedkoop, gastvrij, gezond, goed geweten en goed verhaal. Op basis hiervan zijn twaalf formules genomineerd in vier segmenten: Fastservice, On the Move, At Work en Coffee & Lunch. Naast Bagels & Beans werden in deze laatste categorie Brownies & Downies en het Vlaamsch Broodhuys genomineerd.

Over Bagels & Beans

Bagels & Beans is sinds 1996 de vrijplaats voor bagels, koffie en geluk. Een plek waar de waan van de dag plaatsmaakt voor een moment van rust en iets lekkers. Koffie of thee met iets erbij, een belegde bagel, bijvoorbeeld met creamcheese of de vegetarische Paddoburger, of een van de salades, sappen of healthy bites. Vers bereid, klaar terwijl je lacht.

De typische Bagels & Beans-sfeer met nadruk op persoonlijke aandacht en ambachtelijkheid heeft de afgelopen 25 jaar steeds meer fans gemaakt. Gelukkig maar, het is een bewezen medicijn tegen de gejaagdheid die onze levens tegenwoordig kenmerkt.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Bagels & Beans![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×