Uitbreiding directie Shoeby en Lake Side

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Shoeby en Lake Side
De directie van Shoeby/Lake Side is uitgebreid met Marc Estourgie (CEO) en Sven Bleekemolen (COO). Estourgie was de afgelopen jaren verantwoordelijk voor C&A België en Luxemburg. Daarvoor leidde hij onder andere Marca Nederland, een zusteronderneming van C&A. Bleekemolen heeft tot nu toe gewerkt bij onder andere WE en O’Neill. Tot voor kort vervulde hij bij O’Neill de functie van Global Division Director Lifestyle.

Marc Estourgie en Sven Bleekemolen zijn enthousiast over hun nieuwe functies: “Shoeby en Lake Side zijn inspirerende retailers in de mode-industrie. In tegenstelling tot andere modemerken in deze tijden van crisis maakt Shoeby/Lake Side een enorme groei door. Het is de snelst groeiende retail- en franchiseorganisatie in de modebranche van de afgelopen jaren. Daar maken wij graag onderdeel van uit en wij dragen natuurlijk graag een steentje bij aan een groter succes.”

Bericht uit de nieuwsbrief van de nationale franchise & formule brief │ voor al uw franchisenieuws | dinsdag 15 juni 2010.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website