Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van DA drogist naar Spare Rib Express

Onlangs opende de deuren van Spare Rib Express Valkenswaard. De maanden voorafgaand aan de opening is er hard gewerkt om de locatie om te toveren tot bezorgrestaurant. Van DA drogist naar Spare Rib Express!

Door de opening van SRE Valkenswaard is het knusse buurtwinkelcentrum in Dommelen weer een stukje warmer en levendig geworden. De locatie richt zich op het gezellige Brabantse Kempenland van Valkenswaard tot Eersel en meer. ‘Met de bourgondische bevolking in de regio verwachten wij hier erg goed in de omgeving te passen met de premium gerechten die Spare Rib Express aanbiedt’, aldus Spare Rib Express.

Inmiddels draait Spare Rib Express Valkenswaard nu drie maanden. Het harde werken van het team resulteert in succes en veel positieve reacties. De eerste maand moest er veel geleerd worden maar dat heeft gezorgd voor waardevolle ervaringen en een hecht team. Er is tevens een nieuwe locatiemanager gestart en dit is terug te zien in de reviews, kwaliteit van de gerechten en groeiende omzet. ‘Zo zie je dat je met passie en motivatie veel winst kunt behalen. De vaste klantenkring is groot, wat wij erg leuk vinden. Mensen in het winkelcentrum komen graag bij ons langs om wat te bestellen maar ook om (wanneer het kan) een praatje te maken’, aldus regiomanager van Spare Rib Express.

Voor dit bezorgrestaurant in Valkenswaard zoekt Spare Rib Express een franchisenemer. Heb jij altijd al willen ondernemen en heb je affiniteit met food? Vraag vrijblijvend Informatie over de franchisekansen bij Spare Rib  Express d.m.v. onderstaand formulier en bekijk alvast deze pagina!

Ontvang gratis meer informatie over Spare Rib Express

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Spare Rib Express

×