Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Uitnodiging Introductiecursus Franchise

11 maart 2014
logo nfv
Op vrijdag 11 april a.s. organiseert de NFV de nieuwe Introductiecursus Franchise. De cursus vindt plaats bij Euretco tijdens de franchisebeurs “Onderneem ‘t” in Hoevelaken.

Een viertal onderwerpen staan centraal tijdens de cursus:

  1. Ontstaan van franchise, de NFV en EFF. De Erecode en de omvang/belang van franchise door: Jos Burgers, directeur franchise van de NFV.
  2. Juridische aspecten waaronder wet- en regelgeving, verboden bepalingen en de zorgplicht van de franchisegever door: Theodoor Ludwig, van Ludwig & van Dam advocaten.
  3. Financiële aspecten van franchisegever en franchisenemer en het fee stelsel door: Ben Hoogeveen, Franchise Adviseur bij Flynth.
  4. Communicatie en werving & selectie door: mw. Peta Klaassen, directeur Visie Op Zaken.

De trainers reiken vanuit hun praktijkervaring handvatten aan en geven adviezen over het oprichten en uitrollen van een eigen formule, dan wel het starten als franchisenemer. Uiteraard is er voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen.

Deze cursus is in samenwerking met onze geassocieerde leden Ludwig & Van Dam advocaten, Flynth en Visie op Zaken tot stand gekomen.

Doel cursus
Na afloop heeft de cursist een goed inzicht in de samenwerkingsvorm franchise, de levenscyclus van een concept, de belangrijkste juridische en bedrijfseconomische aspecten, de communicatie en de werving & selectie.

Voor wie?
(Potentiële) franchisegevers en franchisenemers

Aanvang
11 april van 10.30 uur tot 13.00 uur. De cursus wordt gelijktijdig met de beurs “Onderneem ‘t” gehouden. Deze is na afloop nog te bezoeken.

Kosten
Voor NFV-leden gratis en voor niet-leden € 195,- ex BTW per cursist.
Niet-leden ontvangen ook een exemplaar van de Praktijkgids Franchising. Voor degene die de Praktijkgids Franchising separaat hebben aangeschaft is de cursus toegankelijk d.m.v. een aanvullende betaling van €. 115,- ex. BTW.

Aanmelden? klik hier.

Locatie
Euretco B.V.
Koninginneweg 1
3871 JZ Hoevelaken