Uitnodiging investeerdersavond Capital Circle

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Op donderdag 2 november a.s. organiseert Capital Circle een investeerdersavond. Na een aantal succesvolle investeerdersavonden door het land organiseert Capital Circle ditmaal haar vierde investeerdersavond van 2017 op haar hoofdkantoor in Rotterdam. Op deze avond zullen Wim Markwat en Boris van Leeuwen, oprichters van WOK& als gastsprekers aanwezig zijn.

Gastsprekers Wim Markwat en Boris van Leeuwen zullen u meer vertellen over de formule WOK& zoals: de werving en selectie van ondernemers, het zoeken van geschikte locaties en waarom zij gekozen hebben om de formule volgens de laatste franchisewetgeving op te zetten.

Op deze informele avond zullen ook commercieel directeur Cor de Graaff en risk manager Menno Vogel u informeren over crowdfunding en hoe Capital Circle’s online financieringsplatform te werk gaat. Daarbij krijgt u ook een hapje en een drankje aangeboden. Toegang is gratis en tevens ontvangt u een uitrijkaart voor parkeergarage Apcoa Westblaak (Hartmansstraat 25). Meldt u nu aan, er zijn nog een aantal plekken beschikbaar.

Programma

19:00 – 19:30 Inloop en kennismaking
19:30 – 19:50 Introductie en informatie over Capital Circle en informatie over onze projecten door commercieel directeur Cor de Graaff
19:50 – 20:10 Presentatie WOK& door Wim Markwat en Boris van Leeuwen.
20:10 – 20:30 Kenmerken van de leningen, risicoanalyse en rating door riskmanager Menno Vogel
20:30 – 20:40 Vragen & feedback

 

MELD U HIER AAN

 

Locatie

Capital Circle
Westblaak 100
3012 KM, Rotterdam

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website