Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Uitreiking GroenRijker en beste verkoopteam van het jaar

De GroenRijk vestiging in Zevenaar is uitgeroepen tot de ‘Beste GroenRijker’ van het afgelopen jaar. De medewerkers van GroenRijk Geldrop ontvingen de titel ‘Beste verkoopteam van 2017′. De tuincentra’s kregen deze onderscheidingen vanwege zijn goede resultaten en tomeloze inzet om de passie voor planten over te brengen naar de klant.

Zevenaar ‘Beste Groenrijker’

Jacky Michels, de directeur van GroenRijk, prijst de Gelderse vestiging om zijn resultaten. “Het is mooi om te zien dat de winkel goed scoort op de typische groenproducten waar de formule GroenRijk voor staat,” zo zegt ze. “Dit zijn zowel de buiten- als de kamerplanten, maar ook de bijbehorende producten als binnen- en buitenpotten en potgrond.”

Het team van GroenRijk Zevenaar is volgens het jury-rapport zeer ondernemend en actief: “Het team weet verrassende arrangementen en collecties samen te stellen die door de klant als onderscheidend worden ervaren. Alle afdelingen zijn sterk vertegenwoordigd en de specialisten zijn dan ook echt goed zichtbaar!”

Geldrop het beste verkoopteam

De medewerkers van GroenRijk Geldrop zijn afgelopen week in het zonnetje gezet. Het verkoopteam van het tuincentrum is uitgeroepen tot ‘Beste verkoopteam van 2017’, dit vanwege de goede resultaten en tevreden klanten.

Jacky Michels, directeur van GroenRijk, prijst de winkel in de Noord-Brabantse stad. “Onze vestiging in Geldrop heeft de afgelopen jaren een mooie groei doorgemaakt,” zegt Michels, die het mooi vindt om te zien hoe de medewerkers zich als team ontwikkelen. “Het verkoopteam speelt goed op elkaar in: het luistert naar de klant en speelt in op zijn behoefte.”

Mensenwerk
Het verkoopteam wordt geprezen om de interactie met de klant. “Ondernemen is mensenwerk. Het gaat bij ons niet om op korte termijn zoveel mogelijk producten te verkopen, maar juist om de snappen wat een klant daadwerkelijk wilt. Een blije klant komt vanzelf weer terug,” zo zegt de directeur.

Het tuincentrum van GroenRijk staat midden in de Geldropse samenleving. Het doet bijvoorbeeld veel zaken met lokale ondernemers. Ook heeft het regelmatig cursussen en men stelt het tuincentrum open voor kunst en cultuur. Recentelijk was er een evenement waar muziek en schilderkunst opgingen in de groene omgeving van het tuincentrum.

×