Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Unieke nieuwe Local Hero conceptwinkel in Groningen geopend


Het Local Hero concept van Werk aan de Winkel bestaat nu ruim 5 jaar. Inspelend op de veranderende consumentenvraag heeft werk aan de winkel een tweede winkelconcept ontwikkeld, met als belangrijkste doel het mooi aankleden van uw huis nog leuker en makkelijker  te maken.

In het nieuwe en unieke winkelconcept kan de consument alle materialen voortaan op grote kleurstalen bekijken, of het nu gaat om vloeren, gordijnen, raamdecoratie,  behang of verf. Uiteraard krijgt iedereen persoonlijk advies of antwoord op een technische vraag .

Maar het is ook de werkplaats van de woonstylist, die iedere woondroom in een praktisch plan vertaalt. In deze ‘afdeling’ worden woonbasics voor de aankleding van uw huis inspirerend gecombineerd met leuke woonaccessoires en enkele voorbeelden uit de meubelcollectie. Zo vindt men hier, onder andere, de volledige vt-wonen collectie en een flinke verzameling prachtige interieurboeken.

Local Hero ’t Binnenhuis is de afgelopen maanden omgebouwd naar de nieuwe uitstraling en is, onder grote belangstelling, donderdag 13 oktober weer heropend. Inmiddels voert Werk aan de Winkel al gesprekken met meerdere kandidaten voor dit nieuwe concept.

dinsdag 18 oktober 2011.