Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Nieuw product Spare Rib Express: Broodje Spareribs

Dat Spare Rib Express bekend staat als specialist op het gebied van spareribs is natuurlijk niets nieuws. Dat er sinds een aantal jaar ook Angus Beef Burgers in het assortiment zitten is voor veel consumenten ook een vast (en populair) gegeven. Nu komt foodservice formule met het beste van die twee werelden: ‘een flaguette met spareribs’.

De Flaguette Roasted Ribs is, zoals de naam het al verklapt, een ovenverse zuurdesem flaguette met Spare Ribs. De spareribs zijn langzaam gegaard in marinade, worden ontdaan van de botten en   voorzien van een speciale roasted glace. Verder bevat de flaguette huisgemaakte caesar – en knoflooksaus, sla, augurk, gekookt ei en smul-ui. Helaas zijn wij niet de eerste dit een dergelijk product ontwikkelen, echter is de samenstelling van dit gerecht wel op een uiterst unieke wijze door onze kok gedaan, aldus David Pinedo, woordvoerder van  Spare Rib Express.

Sinds een paar jaar verkoopt de eerste To Go locatie van de formule, Spare Rib Express Groningen, een lunchassortiment met diverse flaguettes. Vrijwel direct waren deze flaguettes een groot succes. Reden genoeg voor de foodserviceformule om de Flaguette Roasted Ribs landelijk door te voeren. Sinds juli is de Flaguette Roasted Ribs beschikbaar door heel het land.

“Elk kwartaal laden we een nieuw product of smaakcombinatie in ons assortiment. Gedurende en na afloop van dit kwartaal analyseren we de afzet van dit product en besluiten we of het een verbetering en/of verrijking van ons assortiment is”, aldus Pinedo. “De Flaguette Roasted Ribs is een Groningen een geliefd product dus we zijn erg benieuwd wat het landelijke effect zal zijn. Tot nu toe is het een succes en concurreert de flaguette al met onze Beef Burgers.”

[box]Interesse om te franchisen bij Spare Rib Express? Neem vrijblijvend contact op en kom in contact met de formule.[/box]
×