Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Used Products breidt verder uit naar het buitenland

Used Products gaat uitbreiden naar Duitsland, dit maakte de franchiseformule bekend. Na een uitgebreide zoektocht is het bedrijf uitgekomen bij Martin Knoll die in het Duitse Erfurt het eerste Duitse filiaal van Used Products zal gaan exploiteren.

De franchiseformule Used Products Franchise BV bestaat ondertussen al meer dan twintig jaar en is in Nederland vertegenwoordigd met 57 winkels verspreid over het hele land. Used Products is in zijn branche veruit de grootste franchiseorganisatie van de Benelux.

Het concept

Used Products koopt, verkoopt en verpand producten in de volgende categorieën: smartphones, tablets, laptops, camera’s, gameconsoles, games, audio, tv, goud, merkhorloges, gereedschap, muziekinstrumenten, fietsen, scooters en nog veel meer. Ze betalen consumenten direct contant geld voor gebruikte goederen, deze producten worden in de winkel en online weer verkocht met garantie.

Uitbreidingsplannen

Used Products verwacht op korte termijn meer winkels in Duitsland te kunnen openen. Op dit moment zijn er ook al winkels in België en Roemenië en de verwachting is dat een aantal andere landen snel zullen volgen.

Used Products heeft 55 winkels in Nederland. Ook in België, Spanje en Oostenrijk zijn de eerste winkels met succes geopend. Hiermee is Used Products in zijn branche de grootste franchise organisatie van de Benelux. Voor het openen van nieuwe winkels en voor een interessante overname mogelijkheid is Used Products op zoek naar geschikte commerciële kandidaten die gemotiveerd zijn om deze kans te benutten.

[box]Wil je meer weten over Used Products? Klik dan hier voor meer informatie![/box]
×