Used Products opent nieuwe vestiging in Roemenië

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Used Products blijft groeien. De Zaanse franchiseorganisatie heeft meer dan 50 vestigingen in Nederland en inmiddels ook in België, Duitsland en Roemenië. Binnenkort opent Used Products een nieuwe winkel in Timisoura, Roemenië.

“Used Products betaalt direct contact geld aan particulieren voor gebruikte en ook nieuwe luxe tweedehands artikelen zoals iPhones, Macbooks, gameconsoles, games, laptops, gereedschap etc. Deze artikelen worden vervolgens zowel in de winkel als in de webshop verkocht, mét garantie”, aldus Berthold Bakker, CEO van Used Products. “Men realiseert zich dat ze met het kopen of verkopen van tweedehands artikelen hun bijdrage leveren aan een duurzame en groenere wereld. Deze trend zien wij ook in de buitenlandse markten waar wij in actief zijn. Het is dus niet geheel verrassend dat we ook in Roemenië blijven uitbreiden.”

Bakker ziet in zowel enkele Nederlandse als ook in het buitenland genoeg mogelijkheden om met de formule uit te breiden. “Wij zoeken naar commerciële franchisenemers. Mensen die het zowel leuk vinden om te kopen en verkopen, maar ook om duurzaamheid, waar wij als franchiseformule voor staan, uit te dragen.”

Ontvang gratis meer franchise informatie over Used Products!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise