Used Products opent weer nieuwe winkels

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Used Products
Nadat vorige maand de eerste winkel van Used Products in België succesvol van start is gegaan en Den Helder en Almere hun deuren hebben geopend is inmiddels ook Rotterdam van start gegaan met het inkopen van producten. De vestiging in Rotterdam is alweer de 25e vestiging van de snel groeiende franchiseketen.

Used Products koopt en verkoopt duurzaam gebruikte producten zoals laptops, gsm’s, audio, gameconsoles, gereedschappen, navigatie, camera’s, dvd’s en goud. Used Products betaalt direct contant geld uit voor producten die worden ingekocht. In de winkel worden de producten vervolgens verkocht met garantie. Naast de inkoop van producten verleent de keten haar klanten ook een unieke terugkoopmogelijkheid. Klanten verkopen een product en hebben de mogelijkheid om hun product weer terug te kopen. Zo beschikt de klant tijdelijk over contant geld.

Nog dit jaar opent Used Products in Alphen aan de Rijn alweer haar 26e vestiging en ook begin van volgend jaar zullen een aantal nieuwe filialen van start gaan. De keten is in minder dan twee jaar tijd inmiddels gegroeid van 15 naar 26 winkels. 

dinsdag 11 oktober 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.