Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Uw data zijn goud waard

Als franchiseformule bezit u een schat aan informatie. Door die op de juiste manier in te zetten, kunt u grote stappen voorwaarts zetten met uw formule.

U beseft het misschien niet, maar uw franchiseformule bezit een schat aan informatie. Elke ondernemer, kassa, boekhouding, loonadministratie enzovoorts biedt een enorme hoeveel data. Dat biedt veel kansen, maar ik merk in de praktijk dat formules die nog maar weinig benutten.

Deel data met uw ondernemers

Franchiseformules steken er wel veel tijd in om gegevens vast te leggen en vaak maken ze ook nog inzichtelijk wat die data betekenen. Maar er is meer nodig om echt van de informatie te profiteren. Deel de data met uw ondernemers. Bespreek bijvoorbeeld hoe het komt dat de ene franchisenemer 35% loonkosten heeft en de ander 28%. Ga samen na wat jullie hiervan kunnen leren en formuleer concrete acties voor verbetering. Zo komt u echt verder.

Leer van elkaar

Franchiseformules waar franchisenemers data op deze manier delen, zijn veel slagvaardiger en flexibeler. Door van elkaar te leren, worden ze betere ondernemers. Bovendien komen trends binnen de formule sneller naar voren. Dat maakt het makkelijker om strategische beslissingen te nemen en aanpassingen door te voeren. Ik zit zelf regelmatig bijeenkomsten voor waar ondernemers data en inzichten met elkaar delen. Daar zie ik het steeds weer: die leermomenten zijn goud waard!

Gebruik periodieke benchmarkreportages

Bij Flynth helpen we u graag om meerwaarde te halen uit uw data. Zo kunnen we periodieke benchmarkrapportages voor u genereren met onze online software Flynth Vision. Daarvoor gaan we eerst met u in gesprek om uw formule te leren kennen en te bepalen welke stuurinformatie en KPI’s voor u belangrijk zijn. Op basis daarvan richten we de benchmark in en spreken we duidelijk af wat u van ons kunt verwachten. Zo zorgen wij dat u regelmatig actuele rapportages krijgt die u helpen om concreet te werken aan verbetering van uw franchiseformule.

Meer informatie?

Wilt u weten hoe Flynth u kan helpen om optimaal te profiteren van uw data?

 

 

Remco Noorlander – Flynth

M: r.noorlander@flynth.nl

T: 088 – 236 70 23

 

×