Vacature: Expansie manager Lincherie

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Van de Velde is op zoek naar een enthousiaste en gedreven Expansie manager voor de lingerie winkelketen Lincherie in Nederland. Lincherie is luxe lingerie winkelketen, die staat voor unieke paskamer-service. Hierbij wordt een persoonlijke aanpak en uitmuntende service gecombineerd met een uniek aanbod van diverse exclusieve merken.

Het Lincherie netwerk bestaat in Nederland uit 37 winkels: waarvan 11 eigen winkels, 26 franchise winkels en een webshop. Sinds 2013 behoort Lincherie tot de Retail tak van de groep Van de Velde NV. Hieronder vallen de merken Prima Donna, Marie Jo en Andres Sarda. Voor meer info zie:  www.vandevelde.eu.

 

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een:

Expansie Manager (franchise) Lincherie Nederland (m/v)

De functie

Als Expansie Manager Lincherie ben je verantwoordelijk voor de strategische ontwikkeling/expansie van de franchise Lincherie-winkels in Nederland. In deze functie ligt de klemtoon op het identificeren van geschikte ondernemers en het vinden van de juiste panden.

 • Je bent verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het Lincherie Netwerk, door het openen van nieuwe winkels. Hiervoor prospecteer je actief en detecteer je opportuniteiten o.b.v. het “blinde vlekken” principe.
 • Je staat in voor het opsporen, het ontwikkelen en het analyseren van nieuwe of alternatieve winkelvastgoedprojecten.
 • Je hebt reeds een sterk netwerk uitgebouwd bij franchisenemers en franchiseverenigingen en je bent gemotiveerd om te investeren in de verdere uitbreiding van dit netwerk om potentiële ondernemers voor het Lincherie netwerk te vinden.
 • Je weet het franchiseconcept op een boeiende manier uit te leggen aan potentiële ondernemers en je slaagt er vlot in hen te motiveren en te overtuigen tot een succesvolle samenwerking.

Het profiel

 • Je hebt een Masterdiploma en minimum 3 jaar ervaring in expansie in de retail sector.
 • Je beschikt over de nodige cijfermatige en economische kennis om potentiële kandidaten te screenen. (winst- en verliesrekening, financiële rapportering,…).
 • Je hebt door ervaring een netwerk uitgebouwd inzake expansie (vastgoednetwerk, potentiële franchise kandidaten, franchiseverenigingen,…).
 • Je woont in Nederland en je zal werkzaam zijn op de Nederlandse markt. Ongeveer 1 keer per maand ben je op het hoofdkantoor in Schellebelle (België, in de buurt van Gent).
 • Je moedertaal is Nederlands en je spreekt vlot Engels.
 • Je bent vlot, gedreven, inspirerend en overtuigend.
 • Je bent resultaatgericht en steeds op zoek naar verbeteringen, waarbij je pro-actieve attitude een troef is. Je combineert deze persoonlijkheidskenmerken met een hands-on ingesteldheid.
 • Werken op zelfstandige basis behoort tot de mogelijkheden.

Ons aanbod

Een uitdagende job met veel zelfstandigheid in een groeiende groep.

Interesse? Solliciteer online via  www.werkenbijlincherie.nl

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


skyscraper-banner-website
franchise-season-art-class