Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Valk Software lanceert ASPOS APP [Advertorial]

26 juni 2012

Aspos App
Retail automatiseerder Valk Software introduceert haar nieuwste innovatie op het ASPOS cross-channel retail platform, de APP voor iPhone en Android. Eerder waren de webshop en instore kiosk al toegevoegd aan het portfolio. Met de APP is het ASPOS platform klaar voor retail organisaties die de stap van single- of multi-channel naar cross-channel willen zetten.

De ASPOS APP is volledig geïntegreerd met de winkels waardoor de consument één beleving heeft, mobiel en in de winkel. De consument kan online zijn eigen lokale winkel kiezen. De actuele voorraad van die winkel wordt realtime zichtbaar. Ook is de aankoophistorie in winkel en webshop netjes zichtbaar voor de consument. De APP heeft een ingebouwde QR barcode scanner waarmee razendsnel productinformatie opgevraagd kan worden of besteld kan worden.

Daarbij is er de optie om het product thuis te laten bezorgen of af te halen in “mijn winkel”. Als de consument in de buurt komt van “zijn winkel” wordt via locatie herkenning in de APP een speciale aanbieding getoond, last minute acties, of een melding dat een afhaalorder klaar ligt.

dinsdag 19 juni 2012.