Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van accountmanager naar franchisenemer bij MatrasCleaner

René Schriever (53) uit Nijkerk is op dit moment bijna 2,5 jaar ondernemer bij MatrasCleaner Midden-Nederland.  Voordat René aan de slag ging als franchisenemer bij MatrasCleaner was hij werkzaam als accountmanager: “Als accountmanager ging ik het hele land door en sprak ik veel met verschillende ondernemers. Deze ervaring kan ik nu goed gebruiken als ondernemer bij MatrasCleaner”.

Over een andere boeg

“Ik heb altijd al de wens gehad om ondernemer te worden, 2,5 jaar geleden vond ik het moment om dit waar te maken. Na me een tijdje georiënteerd te hebben op onder andere www.denationalefranchisegids.nl heb ik de knoop doorgehakt en besloten om te gaan franchisen bij MatrasCleaner”.  Vooral de nadruk op duurzaamheid en de afwisseling tussen business to business en business to consumer spraken René aan om te gaan franchisen bij MatrasCleaner.
Ervaring met zelf ondernemen had René 2,5 jaar geleden nog niet, daarom besloot hij te kiezen voor franchisen. “Bij MatrasCleaner kon ik instappen in een rijdende trein. MatrasCleaner heeft een goede naamsbekendheid en als franchisenemer kan ik gebruik maken van diverse trainingen, begeleiding, de website en andere faciliteiten van MatrasCleaner. “Als franchisenemer wordt er van je verwacht dat je marketing, sales, dienstverlening en aftersales zelf oppakt, maar bij complexe vraagstukken kan ik altijd om hulp vragen”.

Unieke dienstverlening

“MatrasCleaner legt de nadruk op gezondheid, hygiëne en duurzaamheid. Deze aspecten komen naar voren in hun dienstverlening en zijn zelfs uniek in vlekkenreiniging. De dienstverlening in zowel de zakelijke als particuliere markt is heel divers en zeer uitdagend.
Binnenhuisklimaat, huisstofmijt en matrashygiëne zijn onderwerpen die momenteel zeer in de belangstelling van de pers en de overheid staan. Verwachting is dat over 5 jaar meer dan 50% van de bevolking een allergie heeft. De marktpotentie is enorm aangezien er meer matrassen zijn dan inwoners.

Matrascleaner zoekt franchisenemers

Voor verschillende plaatsen in Nederland zoekt MatrasCleaner nog franchisenemers. Ben jij commercieel, communicatief vaardig en toe aan de volgende stap in je carriere? Neem dan nu vrijblijvend contact op.

Ontvang gratis meer informatie over MatrasCleaner

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

MatrasCleaner

×