Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van assistent-accountant tot franchisepartner bij Finovion

Per 1 september jl. is Gerwin van der Schouw begonnen als franchisenemer bij Finovion. De opstartfase is nogal hectisch, vanwege een nieuwe kantoorlocatie (bedrijfsverzamelgebouw), maar met de ervaring van Gerwin en de ondersteuning van de franchiseorganisatie zal ook deze stap een succes worden. “Ik heb van deze keuze energie gekregen en ben trots op de stap die ik heb gezet!”, aldus Gerwin.

De carrière van Gerwin

30 jaar geleden is Gerwin begonnen als assistent-accountant. Na 7 jaren bij 1 kantoor gewerkt te hebben heeft Gerwin de overstap gemaakt naar het bedrijfsleven met de functie hoofd administratie. Door persoonlijke omstandigheden in zijn gezin is Gerwin eind 2003 met het Administratiekantoor G.C. van der Schouw vanuit huis gestart. Na 14 jaar het werk vanuit huis te verrichten heeft Gerwin de 5 jaar daaropvolgend het bedrijf vanuit een kantoor in Wageningen doorgezet. Dat Gerwin al langer dan 19 jaar in deze branche zit komt door een passie voor cijfers “Ik hou van cijfers; het ontlasten van mijn cliënten t.b.v. de administratieve en fiscale verplichtingen en het adviseren op fiscaal en ondernemers gebied geeft mij voldoening.”

De stap naar Finovion

“Gezien mijn leeftijd en levenservaring wil ik verder bouwen aan en rust creëren voor mijn kantoor”, aldus Gerwin. Ook best aannemelijk na 19 jaar een eigen onderneming gehad te hebben. “Jarenlang was ik ZZP-er met een eigen kantoor, waarbij ik alles zelf moest regelen, uitvinden en onderhouden. Bij Finovion merk ik het voordeel van de schaalvergroting, opleiding en de mogelijkheid om kennis te delen. De marketing en ICT worden geregeld door een centraal aanspreekpunt met coaching vanuit het servicekantoor. Tevens heb ik nu de waarborg van continuïteit van mijn kantoor voor mijn cliënten in de toekomst die je als ZZP-er alleen niet kan geven. De gesprekken en sfeer zijn prettig, waardoor ik nog steeds mijzelf kan zijn. Het voortraject is goed vorm gegeven, waar naast de kennismakingsgesprekken een assessment een onderdeel is. Hierbij leer je meer over jezelf en of de franchiseformule bij je past.”

Het aankomende jaar

“Aankomende maanden wil ik een solide basis leggen voor volgend kalenderjaar, waarna ik meer klanten kan werven, kennis verder kan updaten en door coaching aan mijn verbeterpunten kan werken.”

Als laatste heeft Gerwin nog een tip voor de beginnende franchisenemer: “Overweeg goed of deze stap bij je past, je open staat voor verandering en wat de toegevoegde waarde is voor jou.”

Ontvang gratis meer informatie over Finovion

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Finovion

×