Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van barista naar franchiseondernemer

Een passie voor koffie en de droom van een eigen onderneming: dat is wat Micha Schwachöfer bewoog om te starten als franchise-ondernemer van Fortune Coffee in Venlo. In maart is hij officieel begonnen. Als voormalig accountmanager in de telecomsector heeft Schwachöfer al veel ervaring opgedaan met relatiebeheer en sales. Dat hij een koffieliefhebber is, blijkt onder andere uit meerdere Barista opleidingen. Hiermee heeft Schwachöfer veel koffiekennis opgebouwd.

Fortune Coffee regio Venlo levert koffie, koffieautomaten en bijbehorende ingrediënten aan bedrijven en verenigingen in de regio. Naast Venlo zijn dit onder andere Horst, Panningen, Grubbenvorst en Reuver. Omdat Schwachöfer zelf uit deze regio komt kent hij de taal en de behoefte van de lokale bedrijven. Schwachöfer: “Onze klanten vinden het prettig dat ze een vast aanspreekpunt hebben voor verkoop, plaatsing, levering en onderhoud. We kunnen hierdoor snel schakelen en ik bouw een persoonlijke relatie op.”

Samen ondernemen

Als franchise-ondernemer bij Fortune Coffee merk je de kracht van samenwerkend ondernemen. Via franchisevergaderingen en themadagen met collega-ondernemers leer je van elkaars ervaring en deel je kennis. Je bouwt niet alleen aan de formule in je eigen regio, maar je kunt ook zitting nemen in commissies om mee te denken op landelijk niveau. Schwachöfer: “In deze tijd sta ik er ook niet alleen voor, want ik krijg hulp vanuit de centrale organisatie bij de bedrijfsvoering en uitvoering van de formule. Het is fijn om daar op terug te vallen.”

[box]Interesse in het franchisen bij Fortune Coffee? Bekijk hier de franchise informatie.[/box]
×