Van bedrijfsleider naar franchisenemer bij Taco Mundo

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Laatste companystore Taco Mundo nu ook franchisevestiging
Vanaf 1 november is de laatste company store van franchiseformule Taco Mundo omgezet naar een franchisevestiging. Het gaat hier om de vestiging in Amsterdam Oud West, welke eind 2000 geopend werd. De leiding ligt in handen van franchisenemers Azdin el Kabir en zijn vrouw Sonya Mhennaoui, die beiden al veel ervaring hebben opgedaan bij verschillende internationaal opererende restaurantketens.

Voor Azdin is Taco Mundo geen onbekend terrein. Hij was namelijk eerder succesvol werkzaam als bedrijfsleider bij de Taco Mundo vestiging in Oud West. “Na jarenlang als werknemer te hebben gewerkt en veel kennis en ervaring op te hebben gedaan, ben ik zeer gemotiveerd om nu samen met mijn vrouw als franchisenemer aan de slag te gaan. De potentie van deze vestiging is groot, de potentie van Taco Mundo in de markt is groot. Onze doelstelling is om deze potenties te benutten!”, aldus El Kabir.

Taco Mundo zal de groei van de formule nu versnellen door alleen franchisevestigingen te openen. Marketing manager Joost Belonje: “Er zijn nog voldoende witte vlekken op de kaart waar uitstekende kansen liggen voor franchisenemers van Taco Mundo. Het lopende jaar gaat het erg goed met onze formule: de bezorgmarkt groeit en wij groeien weer in die markt dus ons marktaandeel neemt toe.”

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website