Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van bezorger naar franchisenemer bij Spare Rib Express

Van bezorger naar bedrijfsleider tot franchisenemer van een eigen Spare Rib Express bezorgrestaurant. Nieuwe franchisenemer Gadal Gumaa is vol enthousiasme gestart in Nieuwegein.

Hoe het begon

“Toen ik net 19 was geworden en een halfjaar mijn rijbewijs op zak had, was ik op zoek naar een bijbaan naast mijn studie. Ik ging werken bij Spare Rib Express en ging al vrij snel het bezorgen en werken in de keuken combineren. Zo is de bal eigenlijk gaan rollen en kreeg ik steeds meer verantwoordelijkheden”, aldus Gadal.

Het was de uitstraling en het professionele concept dat Gadal aansprak: “De inrichting van het bezorgrestaurant, de kwaliteit van het eten en de werkzaamheden maakte dat ik de kans om het bezorgrestaurant over te nemen met beide handen heb aangegrepen”.

Gevoelsmatig is er weinig veranderd voor Gadal. “De afgelopen opstartfase heb ik veel begeleiding gehad van de franchise consultant, al zijn de werkzaamheden in principe vrijwel hetzelfde gebleven. Het was eigenlijk voor mijn vrienden en familie een spannendere stap dan voor mijzelf!”

Over Spare Rib Express

Spare Rib Express startte in 1992 in Amsterdam als maaltijd-bezorgrestaurant. Al snel bleek dat het concept uitermate geschikt was voor een franchiseformule. Inmiddels heeft Spare Rib Express binnen de formule diverse winkelconcepten en veel expertise op het gebied van succesvol ondernemen.

Service, uitstraling en kwaliteit staat centraal bij Spare Rib Express. Voor de gast is dit merkbaar door de dagverse bereiding, goede prijs-kwaliteitsverhouding en ambachtelijke werkwijze.

Ontvang gratis meer informatie over Spare Rib Express

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Spare Rib Express

×