Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van bezorger tot franchisenemer: Jesse opent Domino’s vestiging in Reuver

Maandag 19 juni opende Domino’s de deuren van haar nieuwe vestiging in Reuver. De winkel is gevestigd aan de Rijksweg 14 in Reuver. Inwoners van zowel Reuver als Beesel kunnen zeven dagen in de week bij Domino’s terecht voor het afhalen en bezorgen van verse pizza’s en diverse bijgerechten.

Van pizza tot friet

Op het menu is een uitgebreide selectie aan verse, handgemaakte pizza’s te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een pizza samen te stellen met de beschikbare ingrediënten. Verder staan op het menu friet, loaded fries, kipgerechten, sandwiches en diverse bijgerechten en desserts. Daarmee biedt Domino’s Reuver voor ieder wat wils.

Jarenlange ervaring

Jesse van Dorst is de franchisenemer van de winkel in Reuver. In 2012 startte hij bij Domino’s als bezorger en in de jaren die volgden heeft hij zich verder ontwikkeld binnen de organisatie. In 2020 opende hij zijn eerste eigen Domino’s vestiging. Inmiddels is hij trotse eigenaar van Domino’s vestigingen in Panningen, Venlo, Someren en Tegelen.

Jesse: ‘’ De afgelopen weken heb ik samen met winkelmanager Björn en assistent manager Remi, die samen ruim acht jaar ervaring binnen Domino’s hebben, de nodige voorbereidingen getroffen. Zij en het team zijn er helemaal klaar voor om inwoners van Reuver en Beesel kennis te laten maken met onze heerlijke, verse pizza’s en snelle service.’’

100% elektrische bezorging

Het team in Reuver bezorgt volledig elektrisch. Jesse: ‘’We bezorgen met elektrische fietsen. Dit is duurzaam, stil en als bezorger blijf je lekker in beweging. Natuurlijk is het ook mogelijk de bestelling af te halen in ons monumentale pand in hartje Reuver.’’

Over Domino’s

Domino’s heeft wereldwijd ruim 18.000 vestigingen in meer dan 89 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 350 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisie, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg, Nederland en Denemarken.

Ontvang gratis meer informatie over Domino’s Pizza

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Domino’s Pizza

×