Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van call center medewerker naar franchisenemer bij Straetus

Luuk Hadderingh (53) is sinds 1 april jl. begonnen als franchisenemer bij Straetus Incasso, regio Assen en Hoogeveen. “Ik woon in Drouwen, een dorp met 500 inwoners onder de rook van Assen, in een landelijke omgeving. Ik werk vanuit huis en toch sta ik met beide benen in de maatschappij,” vertelt Luuk.   

Straetus opereert landelijk met regionale vestigingen waar expertise wordt ingezet om opdrachtgevers te ondersteunen bij het beheren van debiteuren en het innen van vorderingen. Hadderingh werkte bij een call center als servicemedewerker en later als operationeel leidinggevende. Door corona veranderde er veel op zijn werk. Hadderingh: “Voor mij maakte dat de weg vrij naar een soort herbezinning en nadenken over zingeving. Ik bedacht mij dat ik wilde gaan ondernemen. In het verre verleden heb ik met veel plezier debiteurenbeheer gedaan.  De keuze voor Straetus incasso lag voor de hand. Ik heb geen personeel en dat betekent dat ik ‘alles’ weer zelf moet gaan doen. Dat voelt als een soort bevrijding.”

Luuk kan zich vinden in de visie van Straetus. “De formule van Straetus is gericht op service. Straetus richt zich op een langdurige samenwerking met haar opdrachtgevers en hanteert daarbij een transparante, persoonlijke en ondernemende aanpak. Deze visie en manier van werken spreekt me erg aan en past bij mij. In dit opzicht sluit het aan op mijn werk als service medewerker. Ik kies liever voor continuïteit dan korte termijn voordelen.”

Hadderingh is tevreden over de steun vanuit het hoofdkantoor. “Afgezien van meer technische vragen kan ik ook altijd bij hen terecht met hele praktische kleine vragen. Zij stimuleren mij in alle facetten van het ondernemen. Een aantal klanten kreeg ik al direct toegewezen vanuit het hoofdkantoor. Ik moet een eigen port folio opbouwen, in het begin is dat een kwestie van veel zaaien. Dat gaat goed komen, ik heb er alle vertrouwen in!”.

[box]Ontvang gratis meer franchise informatie over Straetus Incasso![/box]

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

×