Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van Iersel Luchtman Advocaten: erkend lid van de NFV

Van Iersel Luchtman Advocaten is per 13 juli 2023 Geassocieerd Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de organisatie bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het Geassocieerd lidmaatschap.

Naast het lidmaatschap voor franchiseorganisaties kent de NFV een geassocieerd lidmaatschap voor (rechts-)personen die zich beroepsmatig bezighouden met advisering en financiering van franchisegevers en franchisenemers. Het geassocieerd lidmaatschap van deze adviseurs wordt verleend op grond van hun bewezen franchisekennis, ervaring en functie.

Over Van Iersel Luchtman Advocaten

Al 65 jaar ondersteunt Van Iersel Luchtman Advocaten bedrijven en ondernemers in hun groei, of staan zij ze bij in uitdagende tijden. Van Iersel Luchtman Advocaten levert juridische diensten op een tiental rechtsgebieden en zijn tevens gespecialiseerd in diverse branches; hierdoor weten ze precies wat er binnen een specifieke sector leeft. Franchise ondernemers kunnen bij hun terecht met iedere juridische hulpvraag. Met circa 40 advocaten behoren zij tot de grotere zelfstandige advocatenkantoren in Zuid-Nederland.

Over de NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg).

 

×