Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van Insider tot Franchisenemer: Wilco Mostert opent Domino’s vestiging in Leek

Maandag 3 juli opende Domino’s de deuren van haar nieuwe vestiging in Leek. De vestiging is gevestigd aan de Schans 10. Inwoners van Leek en omstreken kunnen zeven dagen in de week bij Domino’s terecht voor het afhalen en bezorgen van verse pizza’s en diverse bijgerechten.

Van pizza tot friet

Op het menu is een uitgebreide selectie aan verse, handgemaakte pizza’s te vinden. Daarnaast is het ook mogelijk om zelf een pizza samen te stellen met de beschikbare ingrediënten. Verder staan op het menu friet, loaded fries, kipgerechten, sandwiches en diverse bijgerechten en desserts. Daarmee biedt Domino’s Leek voor ieder wat wils.

Jarenlang ervaring

Wilco Mostert is de franchisenemer van de winkel in Leek. In 2014 startte hij bij Domino’s als insider en in de jaren die volgden heeft hij zich verder ontwikkeld binnen de organisatie. In 2020 werd Wilco regio Manager van Groningen. En binnen drie jaar de trotse eigenaar van zijn Domino’s-vestiging in Leek.
Wilco: ” De afgelopen weken zijn zeer hectisch en leerzaam geweest. Van het samenstellen van een team tot aan de oplevering van de vestiging met alle voorbereidingen van dien. Wilco en zijn team zijn er helemaal klaar voor om de inwoners van Leek en omstreken kennis te laten maken met onze heerlijke, verse pizza’s en snelle service.”

100% elektrische bezorging

Het team in Leek bezorgt volledig elektrisch. Wilco: ‘’We bezorgen met elektrische fietsen. Dit is duurzaam, en past binnen de doelstellingen van Domino’s en als bezorger blijf je lekker in beweging. Natuurlijk is het ook mogelijk de bestelling af te halen aan de Schans.’’

Over Domino’s

Domino’s heeft wereldwijd ruim 20.000 vestigingen in meer dan 88 landen. De franchiseformule is sinds 1989 in Nederland gevestigd en heeft hier inmiddels 357 vestigingen. Als marktleider heeft Domino’s het grootste en meest geavanceerde delivery systeem, waardoor de koeriers jaarlijks zo’n 24 miljoen absoluut verse, warme en kwalitatief hoogstaande pizza’s bezorgen. Domino’s Pizza Nederland maakt sinds april 2006 deel uit van Domino’s Pizza Enterprises Ltd (DPE). DPE is in Australië beursgenoteerd en is de master franchisenemer voor het merk Domino’s Pizza in Australië, Nieuw-Zeeland, Taiwan, Singapore, Cambodja, Maleisië, Frankrijk, Japan, Duitsland, België, Luxemburg en Nederland.

×