Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van magazijnmedewerker tot franchisenemer bij Filta Environmental: het verhaal van Kylian

Het is een inspirerend verhaal dat de dromen van velen omschrijft: de transformatie van een magazijnmedewerker naar een ambitieuze franchisenemer. Op 25 augustus begon de 26-jarige Kylian uit Ossendrecht aan een spannend nieuw hoofdstuk in zijn carrière als franchisenemer bij Filta Environmental.

Een nieuwe koers

Voordat Kylian zijn avontuur bij Filta begon, werkte hij als magazijnmedewerker bij een luchtvaartleverancier. Hoewel hij genoot van zijn werk in het magazijn, begon Kylian na verloop van tijd te dagdromen over het leiden van zijn eigen onderneming. Begin 2023 besloot Kylian dat het tijd was om zijn dromen na te jagen en begon hij aan een zoektocht naar een geschikte franchiseformule. Voor Kylian was het aantrekkelijke aan franchising het feit dat het gebaseerd is op bewezen concepten, vaak met een vlotte opstartfase. De slagingskans bij een franchiseformule, zo dacht Kylian, is aanzienlijk hoger, en de aanwezigheid van een ondersteunende franchisegever maakte het idee nog aantrekkelijker.

De juiste keuze

Na uitgebreid onderzoek, waarbij Kylian zich oriënteerde op het platform van De Nationale Franchise Gids, stak één naam er met kop en schouders bovenuit: Filta Environmental. Het bedrijf sprak Kylian om meerdere redenen aan, maar vooral vanwege hun focus op de voedingsindustrie. In goede en minder goede economische tijden blijft voedsel een basisbehoefte.

Toekomstplannen

Kylian staat momenteel aan het begin van zijn ondernemersreis met Filta Environmental. Hoewel de opstartfase nog volop gaande is, heeft hij al grootse plannen voor de toekomst. Tegen december streeft hij ernaar om 25-30 klantbezoeken per week te realiseren. Bovendien heeft hij in het vizier om zijn eerste personeelslid aan te nemen.
Als jij jezelf afvraagt hoe het is om te franchisen bij Filta Environmental, aarzel dan niet om vrijblijvend informatie op te vragen.

Ontvang gratis meer informatie over Filta Environmental

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Filta Environmental

×