Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van monteur naar ondernemer bij DoctorPhone

Bas Derksen is al vijf jaar werkzaam als monteur bij DoctorPhone. Sinds dag één dat DoctorPhone met het franchiseconcept is begonnen, is Bas al enthousiast over de formule. Dit heeft Bas ook doen besluiten om een eigen filiaal te gaan openen, dit filiaal zal in april a.s. in Elst geopend worden.

Bas is bij DoctorPhone begonnen als stagiair en heeft vervolgens een vast contract gekregen bij DoctorPhone. DoctorPhone heeft Bas ondersteund met het maken van een bedrijfsplan waardoor er een akkoord is bereikt met de bank voor het financiële plaatje. Bas zal de jongste franchisenemer worden met een leeftijd van 21-jaar.

Na een uitgebreide opleiding en training op het hoofdfiliaal in Arnhem worden alle franchisenemers (en werknemers) gecertificeerd om de gebruikers van smartphones en tablets op een professionele wijze te ondersteunen bij defecten, storingen en onderhoud.

DoctorPhone is meer dan 15 jaar gespecialiseerd in de reparatie van smartphones en tablets. De DoctorPhone organisatie heeft het doel om de eerste en meest dekkende professionele organisatie met bijbehorende reparatie-op-locatie service te worden in deze reparatiebranche. Momenteel biedt DoctorPhone ondersteuning in zowel Nederland als Duitsland.

×