Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van Schaik derde franchisenemer Safety-atwork

Vrijdag 19 december jl. ondertekende Otward van Schaik een franchiseovereenkomst met Safety-atwork. Per 1 januari jl. is de franchisenemer van start gegaan in de regio Nissewaard – Haaglanden. Van Schaik heeft jarenlang ervaren opgedaan in de petrochemie, de automotive en in de logistiek. De franchiseformule biedt hem nu de mogelijkheid zijn kennis van deze branches en persoonlijke beschermingsmiddelen in te zetten voor zijn eigen Safety-atwork vestiging.

Safety-atwork is de specialist in de verkoop van bedrijfskleding en veiligheidsmiddelen. Ondernemers die besluiten zich aan te sluiten bij de formule ontvangen een dienstenpakket van de formule. Deze bestaat onder andere uit training & opleiding, marketing en verkoopondersteuning. Door deze manier van samenwerken houden de franchisenemers veel tijd over voor de advisering van hun klanten en de opbouw van hun omzet.

Safety-atwork streeft naar landelijke dekking en biedt commercieel actieve en ondernemende mensen de kans om met behulp van de formule te bouwen aan hun eigen bedrijf. Daarvoor heeft de formule nog enkele gebieden beschikbaar. Nieuwsgierig geworden naar de formule? Klik dan hier voor meer informatie en vraag geheel vrijblijvend informatie aan.