Van Stagiair naar eigen franchise vestiging

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Marrit Storm (20) wordt de nieuwe franchisenemer van Straetus. Ze is al 1,5 jaar werkzaam bij de franchiseformule, begonnen als stagiair en later als juridisch medewerker. Binnenkort opent zij haar eigen franchise vestiging in de regio Noordoostpolder-Urk.
Van stagiair naar franchisenemer

Marrit, woonachtig in Emmeloord, heeft een juridische opleiding gevolgd waarna ze als stagiair aan de slag is gegaan bij Straetus. Hier is ze, na haar stageperiode, verder gegaan als juridisch medewerker. Binnenkort opent ze haar eigen vestiging van de franchiseformule Straetus.

Affiniteit met de formule

Marrit vertelt waarom ze er voor heeft gekozen te ondernemen bij Straetus. “Ik denk dat het een mooie uitdaging is. Mijn interessegebied is breed en hou ik van meedenken met de klant. Bij Straetus kan ik de kennis die ik bij mijn opleiding heb opgedaan goed gebruiken, maar ook krijg ik te maken met marketing, communicatie en sales. Deze veelzijdigheid spreekt mij erg aan.”

De planning

De franchise vestiging zal medio begin juni openen. Marrit heeft al vooruitgedacht over haar volgende stappen. “Op korte termijn wil ik een netwerk opbouwen. Ondernemers moeten aan mij / Straetus Noordoostpolder-Urk gaan denken bij alles wat met facturen te maken heeft. Van de overeenkomst tot en met het betaald krijgen van de factuur. Op lange termijn zou het mooi zijn als het een goedlopende vestiging wordt met werknemers.”

Tips voor startende franchisenemers

Marrit geeft advies aan andere ondernemers die een franchise vestiging willen beginnen. “Ik ben ervan overtuigd dat je werk moet doen wat je leuk vindt. In dat geval moet je er ook voor de volle honderd procent voor gaan. Als de branche of formule je niet ligt, moet je nadenken of je wel op de juiste plek zit.”

Ontvang gratis meer franchise informatie over Straetus!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise