Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Van talent naar eigen tent bij Kwalitaria

Ook het doorgroeien van bedrijfsleider naar een eigen zaak ziet Kwalitaria als mogelijkheid tot groei. “We zien geregeld dat een kandidaat potentie heeft maar nog niet de benodigde financiële middelen bezit of nog net wat meer ervaring in een leidinggevende functie nodig is. Voor deze kandidaten is een start als bedrijfsleider een uitgelegen kans en geeft het ons de mogelijkheid om van binnenuit te groeien”, vertelt Ricardo Stroes die bij formulehuis FFC medeverantwoordelijk is voor de recruitment van nieuwe franchisenemers.

Onderneemster Diane Rooijakkers is een mooi voorbeeld van hoe je door kunt groeien binnen Kwalitaria. “Zij staat nu aan het roer van de goedlopende Kwalitaria Literatuurwijk in Almere, waar ze ooit als bijbaantje achter de bakwand is begonnen. Langzaam vormde zich de droom van een eigen Kwalitaria in haar hoofd en uiteindelijk heeft ze die droom samen met ons waar kunnen maken. Door middel van onze academy blijft ze zich ontwikkelen als ondernemer en leidinggevende, maar ook als mens”, aldus Ricardo Stroes.

Een hechte club

Kortom, er zijn veel mogelijkheden voor ondernemen bij Kwalitaria. Maar waarom zou je juist voor deze cafetariaformule kiezen? “Ik kan nu een heel verhaal vertellen over de vele marketingactiviteiten die we doen en het inkoopvoordeel waarvan je profiteert. Of over hoe we ons qua producten en duurzaamheidsstrategie onderscheiden van de reguliere cafetaria”, vertelt Ricardo. “Natuurlijk zijn dat belangrijke speerpunten voor een toekomstige ondernemer, maar het belangrijkste is denk ik dat wij een heel persoonlijke club zijn. De begeleiding van onze franchisenemers gaat verder dan een zakelijke relatie. We staan open voor jouw mening en je krijgt de kans om mee te denken over nieuwe concepten en producten. En ook de franchisenemers onderling vormen echt een hechte club.”

“In onze ogen verdient elke buurt een Kwalitaria”, sluit Ricardo af. “We hebben nog veel werk te verrichten, maar als je het mij vraagt zijn we heel goed op weg.”

Ontvang gratis meer informatie over Kwalitaria

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kwalitaria

×