Van werknemer naar ondernemer bij Sandwich

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Brenda Bouman is per 1 januari 2017 vijf jaar franchisenemer bij franchiseformule Sandwich. Voordat Brenda franchisenemer werd, werkte ze op de winkelvloer van Sandwich.

Brenda: “Sandwich past bij mij. Ik ben na jaren nog iedere keer verrast over de prachtige en draagbare collecties”.

Toen Brenda nog op de winkelvloer werkte raakte ze erg geïnteresseerd in het ondernemerschap bij Sandwich. De keten maakt deel uit van het internationale familiebedrijf VeldhovenGroup. Zodoende ging ze in gesprek met de VeldhovenGroup over het ondernemerschap en zagen ze in haar een succesvolle ondernemer.

Op 1 januari 2012 opende Brenda haar eigen Sandwich in Nijmegen. Brenda runt de zaak samen met haar man Frank Bouman en worden ze hierin ondersteund door de VeldhovenGroup.

Brenda: “ik ben tevreden over de samenwerking. Er wordt naar mij en de andere franchisenemers geluisterd. Ik ben erg te spreken ben over de marketing en communicatie. Je kunt als keten zoveel meer doen, dan wanneer je zelfstandig opereert. We ontvangen als franchisenemers echt meer klanten in de winkel.”

Sandwich Apeldoorn

Na enige ervaring te hebben opgedaan in Nijmegen, hebben Brenda en Frank samen een volgende stap gezet als ondernemer en een vestiging in Apeldoorn geopend.

Sandwich is nu op dit moment op zoek naar franchisenemers in heel Nederland. Wilt u net als Brenda en Frank uw eigen Sandwich vestiging openen? Klik dan hier voor meer info.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.