Veel interesse in HEMA-zorgverzekering

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

HEMA zorgverzekering

Sinds HEMA gisteren heeft bekendgemaakt zorgverzekeringen aan te bieden zijn er al enkele honderden aanvragen binnengekomen. HEMA is het enige winkelbedrijf wat onder eigen merknaam zorgverzekeringen aanbiedt. Het goedkoopste zorgverzekeringspakket kost €69,- per maand met een eigen risico van €860,-. Klanten die de zorgverzekering afsluiten krijgen bovendien 10% korting op een groot deel van het HEMA-assortiment.

De verzekering wordt aangeboden in samenwerking met Menzis, maar is volgens de directiewoordvoerder wel ‘echt HEMA’. De verzekering is een logische volgende stap voor de keten. Er werden al andere verzekeringen aangeboden en sinds vorige week is er ook een notarisservice beschikbaar.

Kruitvat heeft in het verleden ook een zorgverzekering aangeboden. Die is daar destijds mee gestopt omdat ze niet langer een onderscheidend product konden leveren, aldus de woordvoerster. Kruitvat biedt net als HEMA ook andere verzekeringen aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

  • Alexander Noordover

    Is het zorgverzekering of levensverzekering? In de eerste zinnen wordt het beide genoemd. Het gaat natuurlijk over de zorgverzekering, dus de tekst klopt dan niet helemaal.

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website