Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Veel interesse voor Het Nationale Franchise Congres (online)

Met nog iets meer dan een week te gaan tot Het Nationale Franchise Congres (online) zijn er ondertussen al veel inschrijvingen voor dit event voor en door franchisegevers. Het thema dit jaar: Corona & Wet Franchise.

Dit jaar vindt het congres online plaats, alles wordt live opgenomen vanuit Circl, een locatie bij het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Deelnemers kunnen zich inschrijven voor één workshopsessie na afloop van het webinar, met keuze uit 4 verschillende workshops; Wet Franchise & Communicatie, Ondernemers werven, Data & Benchmarking en Impact en gevolgen van Corona op de formule. Klik hier voor een overzicht.

Webinar

Tijdens het webinar zullen Philippe Vorst (oprichter New York Pizza), Dimitri Yocarini (CEO Olympia) en Christel Teeuwen (Formuledirecteur Primera) onder leiding van Marijke Roskam (BNR) in gesprek gaan over de onderwerpen van dit jaar: ‘Corona en de Wet Franchise’. Deze onderwerpen zullen door de ochtend heen vervlochten zijn, en zullen ook tijdens de workshops een rol spelen.

“Er bestaat grote belangstelling voor de online editie van het congres”, aldus organisator Tim Hazekamp. “Ieder jaar weer is het franchise Congres dé plek voor franchisegevers om met elkaar te praten over de branche en alle lopende uitdagingen. Wij zijn blij om te zien dat ook dit jaar, franchisegevers zich in grote getalen inschrijven.”

“Het belooft een hele interessante discussie te worden waarbij alle knelpunten van deze tijd aan de orde komen’’, aldus organisator Tom Barten van de Nationale Franchise Gids. “Geïnteresseerden kunnen zich nog steeds kosteloos aanmelden. Omdat het een online event is, hoeven we gelukkig geen maximumaantal deelnemers te hanteren.” 

Bent u onderdeel van het management van een franchiseformule? En wilt u ook (gratis) online deelnemen aan Het Nationale Franchise Congres?

[box]Klik dan hier.[/box]

mede mogelijk gemaakt door:

 

 

 

 

 

 

×