Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vegan Heroes wil Nederland veroveren

Vegan Heroes is opgericht in 2019 door 4 succesvolle ondernemers. Het concept van Vegan Heroes is ontstaan door de groeiende vraag naar vegan food. Vegan Heroes wil het aanbod landelijk aanbieden aan een bredere doelgroep. Je hoeft niet perse veganist te zijn om bij Vegan Heroes te eten en te genieten van de sfeer en lekkere gerechten.

Vegan Heroes is ontstaan vanuit een grote vraag naar vegan fastfood in Eindhoven. In samenwerking met bezorgservice Deliveroo en thuisbezorgd is de formule begonnen als bezorgservice, maar al snel opende Vegan Heroes een keuken, afhaalpunt en eigen restaurant.
Mede door middel van hun signature “pink buns” trekt de formule veel klandizie. Met de “pink buns” en andere plantaardige snacks wil Vegan Heroes laten zien dat veganistisch eten niet alleen lekker is, maar ook eye candy is voor de echte foodlovers. Het concept van Vegan Heroes is zo laagdrempelig mogelijk gebleven. Op die manier kan iedereen kennis maken met vegan food.

‘Ik ben erg enthousiast over deze formule’ vertelt Bart van der Schoot van De FranchiseAdviseur. ‘Je ziet veel nieuwe initiatieven in de markt maar Vegan Heroes springt er duidelijk uit: onderscheidend en inhakend op een sterk groeiende trend. Ook zitten er sterke partijen achter, er is goed nagedacht over alle facetten van de formule.’

Vegan Heroes streeft er naar om binnen een aantal jaar een landelijke dekking te hebben. Om deze groei te kunnen realiseren zijn zij op zoek naar echte foodlovers die toe zijn aan een stap richting het ondernemen.

 

 

Ontvang gratis meer informatie over Vegan Heroes

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Vegan Heroes

×