Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Vegan Junk Food Bar opent 1e locatie in Duitsland

Met 222 zitplaatsen is dit restaurant dat in augustus in Keulen opengaat meteen ook de grootste vestiging. Hierna zullen meer locaties openen in ons buurland, en ook in andere steden in Europa.

De officiële opening zal plaatsvinden op 1 september. De vestiging bevindt zich op de grens met de oude stadskern. ‘s Middags en ‘s avonds kan men er de vegan hapjes en drankjes ter plaatse nuttigen of afhalen. In de avond krijgt de locatie een sfeer van een discotheek. Je kan er dan dansen en tegelijkertijd genieten van VJF Bites en cocktails.

Stripboek

Nieuw op deze locatie in Keulen is hun eerste 2D optische illusieruimte. Ze noemen dat een speakeasy restaurantconcept. Je wordt meegenomen naar een wereld van kunst en fantasie. Hierdoor krijg je het idee alsof je je in een zwart-wit stripboek bevindt. Ondertussen kun je genieten van het bonte VJFB-menu.

Het menu in Duitsland is min of meer hetzelfde als dat in de andere internationale zaken. Wel hebben ze speciaal voor de Duitse markt ‘Loaded Fries met Bratwurst’ op de kaart gezet.

Eat for the planet

Omdat VJF heel graag een plaats wilde creëren waar iedereen samen kan genieten van Vegan Junk Food, startte VJFB haar EAT FOR THE PLANET missie. In 2017 gingen de deuren van haar eerste restaurant open in Amsterdam. Al rap volgden meer zaken in Amsterdam. Onlangs breidden ze ook uit met een nieuwe locatie in het hart van Eindhoven. Hun eerste stap over de grens was in 2020. VJFB opende toen een eerste flagshipstore in Barcelona.

Meer dan een restaurant

VJFB vindt zichzelf meer dan een restaurant. Het is een complete ervaring. De restaurants serveren vernieuwende, instagrambare vegan junkfoodgerechten. De inrichting van de zaken is apart door hun mix van kleurrijke street-art met een vleugje chic.

×