Velp is klaar voor nieuwe fit20 studio

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Personal trainer en franchisenemer Gera Vermeulen opent maandag 8 januari 2018 haar fit20 studio. De vestiging opent aan de Hoofdstraat 242 in Velp en zal de 117e vestiging van de Nederlandse formule worden.

Vermeulen: ”Ik heb zelf altijd veel gesport. Zo weet ik dat je je spieren moet onderhouden en dat spieren – naarmate we ouder worden – afbreken. Daarvoor deed ik krachttrainingen in de sportschool, maar als vrouw wilde ik meer privacy en zo kwam ik in aanraking met fit20. Bij fit20 krijg je een personal trainer, werk je op afspraak en wordt de privacy gewaarborgd. Ik zie leden van alle leeftijden, sportief en niet sportief, alleen of met een (vaste) duo partner, die wekelijks trainen en fitter worden. Het mooie vind ik dat iedereen zijn of haar eigen doel heeft om voor te trainen.’’

“Het klonk als te mooi, maar het is waar. Je loopt naar binnen. Sport 20 minuten. Zweet niet. Bam. Klaar! Wat we beloven maken we waar. De trainingsmethode laat snel resultaat zien en mensen zijn binnen drie maanden fitter, sterker en soepeler. Wekelijks geef ik mijn klanten een optimale trainingsprikkel waarbij ik let op houding en techniek en op de ademhaling. Ik kijk er erg naar uit om in Velp van start te gaan”, vertelt Vermeulen.

Sinds de oprichting van fit20 in 2009 trainen al meer dan 10.000 mensen in Nederland volgens de fit20 methode lees hier meer over de formule!

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.