Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Verander mee en kom naar Het Nationale Franchise Congres 2012

Jort Kelder dagvoorzitter Franchisecongres
Op donderdagmiddag 4 oktober a.s. wordt in Utrecht Het Nationale Franchise Congres gehouden. Het centrale thema is: ‘verandering’.

“Stilstand is achteruitgang, veranderingen volgen elkaar in steeds sneller tempo op.  Dat geldt ook voor franchise. Een ondernemer verwacht van zijn franchisegever dat hij adequaat op de nieuwste ontwikkelingen inspeelt “,aldus organisator Tiago Jurgens. “Zelf heeft de franchisenemer niet de tijd en de mogelijkheden. Het is aan de gever om de grote lijnen uit te zetten en veranderingen door te voeren. Dit biedt de ondernemer één van de belangrijkste voordelen van het ondernemen in franchiseverband .“

Jort Kelder zal als discussieleider acte de présence geven. Jort Kelder is bekend geworden als uitgever van Quote en is sinds 2006 vaste tafelheer en gast bij De Wereld Draait Door.
Mieke van Deursen (Shoeby/Lake Side)
Gasten van Jort zijn vier absolute toppers uit de franchisewereld:  Mieke van Deursen (oprichter/directeur Shoeby/Lake Side, zie foto), Johan Boeijenga CEO DA), Paul van der Meijs (CEO De Hypotheker) en Bert Bargboer (CEO Bakker Bart).

Ander onderdeel van het congres zijn de ronde tafelgesprekken: In twee ronde tafelgesprekken van een uur wordt uitgebreid in gegaan op een bepaald onderwerp. Deelnemers kunnen vooraf op een bepaald onderwerp inschrijven. Tafelvoorzitters zijn Ab van den Borg, Ronald Bakker, Berend Jan Bleeker, Dick Schreuders, Jos Burgers, Annemieke Bambach, Peter van’t Hof, Kees Moorman, Kok Langerak, Rob Hogervorst, Bart van der Schoot en Peter-Jan Stormmesand.

Deelname is uitsluitend mogelijk voor franchise- en formulemanagement, niet voor toeleveranciers.

Klik hier voor meer informatie of om u in te schrijven voor het congres.

  ABN AMRO 
  Logo Visma MKB adviseurs

dinsdag 10 juli 2012.