Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Verdere groei Frozen Yogurt Benelux

De constante groei van franchisenemers en partners binnen Frozen Yogurt Benelux B.V. zet verder door. Inmiddels mag Frozen Yogurt Benelux B.V. zijn derde collega franchisenemer verwelkomen.

Tine Hartjes, eigenares van Frozen Yogurt Benelux B.V., spreekt haar vertrouwen uit in de kwaliteiten van Ramon Steenis. “Ramon heeft met vallen en opstaan het horeca vak mogen leren. Inmiddels voert hij samen met zijn partner een succesvol horecabedrijf”, aldus Tine Hartjes. “De keuzes die Ramon maakt, herken ik in mijn eigen leven. Ik heb de overtuiging dat Ramon met zijn opgedane ervaringen in de afgelopen jaren en zijn positieve constructieve instelling, hem absoluut zal helpen om in Oost-Brabant Ollie’s frozen yogurt verder op de kaart te zetten.”

Frozen Yogurt machines

Ramon geeft aan dat Frozen Yogurt Benelux beschikt over meer dan 25 verschillende smaken van deze calorie arme Ollie’s frozen yogurt. Tja en zeker niet onbelangrijk. En daarnaast heeft Frozen Yogurt Benelux de beschikking over een complete en vooral betaalbare range frozen yogurt machines. Hiermee kan je snel en op een eenvoudige wijze Ollie’s frozen yogurt of Ollie’s yogurt shake bereiden. Al deze producten en machines zijn speciaal ontwikkeld voor de cafetaria, horeca, catering, sportscholen en schoolkantines en is voor iedere ondernemer betaalbaar en winstgevend,” aldus Ramon. “Ik heb bewust gekozen voor deze formule gezien de productlijn en de filosofie van deze onderneming. Een hechte familie waar nog zaken wordt gedaan op een normale gezonde wijze, zonder dubbele bodems en valse beloften. Een bedrijf waar ik mij helemaal thuis voel”, aldus Ramon.

Het te bewerken rayon beslaat een regio in Oost Brabant tot en met het rivierengebied. Een regio barstensvol met horeca gelegenheden en regio’s met recreatie mogelijkheden en dito horeca gelegenheden.

×